Masterclass TikTok met Vic Cle

Locatie
Bij jullie op kantoor
Deelnemers
Maximaal 12 deelnemers
Duur
3 uur
Prijs
Op aanvraag
Ja, Dit wil ik!

Leer TikTokken met de inspirerende TikTok Training van de Amsterdamse creator Vic Cle!

Wil je leren hoe je succesvol gebruik kunt maken van TikTok? Dan is deze unieke TikTok training met de bekende TikTokker Vic Cle perfect voor jouw team! Vic Cle staat bekend om zijn humoristische sketches en scherpe opinies, en genereert wekelijks tussen de 1 en 2 miljoen weergaven op TikTok. Hij heeft samengewerkt met grote merken zoals Levi's, Bumble en Amsta.

In deze uitgebreide TikTok cursus leer je:

✔ Wat TikTok is, hoe het werkt en waarom jouw bedrijf aanwezig moet zijn op TikTok!✔ Succesvol adverteren op TikTok, inclusief samenwerkingen met creators.
✔ Strategisch bouwen aan je merkprofiel op TikTok.
✔ De geleerde theorie direct in de praktijk brengen.

Belangrijk: Deze TikTok training wordt volledig op maat gemaakt voor jullie organisatie- en communicatiedoelen.

Vic Cle begint de TikTok training met een uur vol theoretische kennis en inzichten. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag met praktische opdrachten en brainstormsessies om de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Tijdens de cursus biedt Vic Cle voortdurend input en feedback, waarbij hij zijn humoristische blik gebruikt om te beoordelen wat grappig is ;-)

Mis deze waardevolle kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de TikTok Masterclass met Vic Cle. Ontdek hoe je TikTok optimaal kunt benutten en vergroot je succes op dit populaire platform!

Waarom TikTok

Ontdek de kracht van TikTok met onze TikTok Training: Maak jouw organisatie zichtbaar op het snelst groeiende sociale mediakanaal!

TikTok heeft in korte tijd een explosieve groei doorgemaakt en heeft in 2021 zelfs Google en Facebook overtroffen in populariteit. Dit jaar is het aantal TikTok-gebruikers maar liefst met 75% gestegen ten opzichte van vorig jaar. TikTok stimuleert creators om relevant en creatief te zijn, waarbij plezier en entertainment centraal staan. Het platform biedt enorme kansen voor organisaties die willen profiteren van deze opkomende trend.

Voor veel organisaties is TikTok echter nog onontgonnen terrein. Daarom bieden wij een TikTok Training aan, waarin we jouw organisatie leren hoe je het maximale uit TikTok kunt halen. Leer hoe je met humor de communicatie van de overheid kunt verrijken en jongeren kunt aanspreken. Ontdek hoe je jouw recruitmentvideo's minder saai kunt maken en meer impact kunt genereren. Als dit jouw recruitmentvideo's zijn, is onze TikTok Training zeker iets voor jou! ;-)

Ben je klaar om jouw organisatie op de kaart te zetten met TikTok? Boek dan nu onze TikTok Training en maak van TikTok een waardevol onderdeel van jouw marketingstrategie. Let's TikTok!


Voor wie?

Onze TikTok Masterclass is geschikt voor bedrijven, merken en organisaties die willen innoveren op het gebied van social media en contentmarketing. Specifiek voor:

🎯 Social media content creators
🎯 Online redacteuren
🎯 HR-adviseurs
🎯 Communicatieadviseurs

Of je nu al ervaring hebt met TikTok of helemaal nieuw bent op dit platform, onze Masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw aanwezigheid op TikTok naar een hoger niveau te tillen. Doe mee en ontdek hoe je succesvolle TikTok-content kunt creëren en jouw doelgroep kunt bereiken.

TikTok, meer dan alleen maar fun

In samenwerking met Cyclemedia heeft Vic Cle onlangs een zeer succesvolle recruitmentcampagne opgezet voor de Amsterdamse zorginstelling Amsta. De humoristische video van Vic Cle werd al meer dan 200.000 keer bekeken en heeft ervoor gezorgd dat de klas voor het BBL-leertraject volledig gevuld is. Bovendien heeft de video Amsta een aanzienlijke toename in naamsbekendheid opgeleverd en hebben ze waardevolle inzichten verkregen over het effectief inzetten van TikTok voor vacaturemarketing. Bekijk hieronder de video die we in samenwerking met Amsta hebben gemaakt. Na deze video hebben we nog 3 video's met Vic Cle gemaakt voor Amsta en zijn er maar liefst 40 FTE's geworven voor verschillende moeilijk in te vullen zorgfuncties.

Inhoud

In de Masterclass leer je: 

✔ Wat TikTok is, hoe het werkt en waarom jouw bedrijf op TikTok zou moeten gaan!
✔ Succesvol (met creators) te adverteren op TikTok
✔ Succesvol te bouwen aan eigen profiel als merk
✔ Ga je de theorie in praktijk te brengen

N.B. De masterclass wordt volledig op maat gemaakt voor jullie organisatie- en communicatiedoelen.

Vic Cle gaat het eerste uur in op de theorie. Daarna gaan jullie aan de slag met een opdracht. Al brainstormend gaan jullie samen bekijken hoe je de geleerde theorie in de praktijk kunt brengen.

Zo ontstaan er veel goede ideeën. Vic Cle geeft input en feedback. Lees: vertelt of iets grappig is ;-)

Dagindeling

Tijden zijn flexibel.

13:00
Inloop
13:20
Kick off
13:30
Theorie, wat is TikTok? Wat kun je ermee? Tips en Tricks
14.30
Pauze
14:45
Theorie in de praktijk brengen
15.45
Feedback op de opdracht
16:00
Afsluiting
Boek nu

Vic Cle geeft de Masterclass bij jou op kantoor!

Wil je er een dagje uit van maken? Je bent ook welkom bij ons op kantoor in hartje Amsterdam!


Dit neem jouw organisatie mee uit de training TikTok

Een bak aan inspiratie, tips en tricks
Jullie weten wat wel en vooral ook wat niét werkt op TikTok
Technische én culturele know how om zelf goeie TikToks te maken
Je snapt waarom TikTok relevant is
Je team leert de ins- en outs van TikTok
Jullie leren de verschillen tussen TikTok en andere platforms en hoe je hier als bedrijf op inspeelt
OVER DE TRAINER

"Humor en een tikkeltje zelfspot werkt al sinds de jaren van de Gouden Loeki. Het genereert waardering en sympathie"

"De kracht van TikTok is enorm, ook voor bedrijven. Ik vind het frustrerend dat zoveel toffe organisaties nog niet doorhebben wat TikTok voor ze kan doen."

Victor van Bindsbergen, bekend als Vic Cle is een van de TikTok sensaties van dit moment. Met zijn humor is hij altijd relevant en haarscherp. Dit levert hem wekelijks meer dan een miljoen organische views op. Naast de eigen video's die hij plaatst op het platform werkt Vic Cle samen met verschillende merken.

Victor Bindsbergen
-
Creator en Content Strateeg

Vic Cle werkt o.a. voor

Masterclass TikTok
Speel in op dé social media trend van nu!

Is jullie organisatie klaar om te innoveren?

Vic Cle verzorgt de TikTok-cursus bij jullie op kantoor. Hij heeft inmiddels tientallen partijen getraind om succesvol te worden op TikTok. De reacties van de deelnemers zijn altijd positief. Naast waardevolle kennis ontvang je na de sessie ook een contentplan, zodat je direct aan de slag kunt met TikTok na de training.

Ja, ik wil vandaag nog meer informatie ontvangen over deze Masterclass TikTok!

Vul hieronder je e-mailadres in
Bedankt!
Een mailtje is
onderweg naar jou!
Oops! Er is helaas iets fout gegaan... Probeer het opnieuw