Irfan Fiets
Oprichter

Hallo daar, wat goed dat je hier bent. Kort door bocht, Cyclemedia ontwikkelt creatieve campagnes voor maatschappelijke onderwerpen. Online én offline. Voor groot en klein. Serieus of met een vleugje humor. Maar altijd met als doel om mensen en organisaties dichterbij elkaar te brengen.

Het begon 10 jaar geleden met een idee voor een buurtcommunity op Facebook: De Jordaan in Amsterdam. Die pagina ging viral en mensen kwamen met elkaar in contact. Verbinding dus. Dat verhaal vormt nog altijd de basis voor Cyclemedia.

Nu, 10 jaar later, hebben we tientallen gemeenten, non-profit organisaties en andere overheden geholpen met het ontwikkelen van effectieve campagnes. Natuurlijk gaat er ook weleens iets mis, daar leren we van. Een ding is zeker: we zijn betrokken en doen altijd ons stinkende best. En met 'we' bedoel ik de ervaren communicatieprofessionals, designers, copywriters, videoproducers en content creators, waarmee Cyclemedia samenwerkt. Mensen die naast hun expertise ook echt wat geven om de publieke zaak, de samenleving. Net als ik, maar natuurlijk wel met een kritische blik.

Kortom: Als je het wil doen zoals je altijd al gedaan hebt, dan ben je bij ons (misschien) aan het verkeerde adres. Want, wil je anno 2024 als overheid opvallen met je communicatie en vertrouwen herwinnen, dan moet je lef durven tonen. Authentiek zijn. Menselijkheid laten zien. Daar geloven wij in. Daar helpen we jou bij.

Creatieve groet,

Irfan Fiets, van Cyclemedia

"Spring maar achterop voor een goed gesprek ☕"

Irfan Fiets
Oprichter / Creatief Strategisch Adviseur

"Wij vertellen jouw verhaal in beeld 🎥"

De Clipjesmakers
Filmcrew

"Ik breng ideeën tot leven 🎨"

Anouk Kools
Designer

"Als je niet gevonden wordt op Google besta je niet 🌱"

Jiri Brings
Freelance SEO/SEA Specialist

"It's all in the detail 🖌"

Kamal Posthuma
Content Manager
Ellie de Teckel
OFFICE MANAGER
Cyclemedia B.V.
Nieuwezijds Voorburgwal 162
1012 SJ Amsterdam