"Spring maar achterop voor een goed gesprek ☕"

Irfan Fiets
Oprichter / social strateeg

"Wij vertellen jouw verhaal in beeld 🎥"

De Clipjesmakers
Filmcrew

"Ik breng ideeën tot leven 🎨"

Anouk Kools
Freelance designer

"Als je niet gevonden wordt op Google besta je niet 🌱"

Jiri Brings
Freelance SEO/SEA specialist
Geschiedenis
1/4
2013
2018
2023

Het begon allemaal aan de keukentafel, waar goede vrienden bijeenkwamen. Daar ontstond het briljante idee voor de Facebook buurtpagina 'De Jordaan'. Een online community voor onze geliefde buurt, en het bleek een schot in de roos! Vanuit dat ene idee ontstond Cyclemedia.

2/4
2018
2013
2022
Visie

Het is geen vraag meer of organisaties social media moeten gebruiken, maar hoe ze het moeten inzetten. Social media is langzaam maar zeker een onmisbaar onderdeel geworden van communicatie. En daar komt Cyclemedia in beeld! Wij helpen bij het ontwikkelen van strategieën en zorgen voor de succesvolle uitvoering ervan.

3/4
2023
2015
Visie

Met veel enthousiasme zijn we uitgegroeid tot een klein, maar dynamisch social campagnebureau. We zijn niet alleen je reisleider op het digitale pad, maar ook een trotse partner voor zowel overheidsinstanties als bedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we beter en sneller dan ooit tevoren. Ga je met ons mee op dit spannende avontuur?

4/4
Missie & Visie
2019

Bij Cyclemedia hebben we één duidelijke missie: het creëren van social media strategieën, communities en verbindende communicatie. Op die manier willen we de relatie tussen de overheid en mensen verbeteren en samenwerken aan maatschappelijke uitdagingen. We geloven in de kracht van connectie en streven ernaar om een brug te slaan tussen instanties en de samenleving.

Ellie de Teckel
OFFICE MANAGER
Cyclemedia.
Nieuwezijds Voorburgwal 162
1012 SJ Amsterdam